anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot scapa de tensiunea oculara? Ma dor in fiecare zi foarte tare ochii si ma si ustura. Si mi-e frica sa nu fac un glaucom.Am scos din rutina laptopul. dar tot continua. pe telefon cand stau fac pauze. nu il tin tot timpul in ochi. nici la tv nu ma mai uit si nu vad nici un rezultat.Parca vad un pic mai bine, dar durerea si usturimea a ramas. trebuie sa mai astept?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Primele rezultate o sa le vezi dupa 6-8 saptamani.
Si confunzi oboseala oculara provocata de ecrane cu tensiunea oculara care determina glaucom. Sunt doua notiuni complet diferite

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu scapi de tensiune oculară fără tratament, trebuie sa te vada un oftalmolog sa ti ia o tensiune oculara si in functie de rezultatul analizei ti se prescriu picaturi pe care le vei pune de cel putin 2 ori pe zi c am toata viata, poti fi suspect si de glaucom, dar asta numai un medic i ti poate spune, iar cu tratamentul adecvat poti întîrzîia mult aparitia glaucomului care este asociat cu orbirea.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si medicul ala oftalmolog care ti a zis de tensiune oculara ce sfaturi ti a dat?

| untu a răspuns:

Mergeti urgent la medicul tau de familie si apoi la medicul oftalmolog, sa poti drena lichidele din ochi!