Ca metode naturiste, morcovii cruzi si sfecla rosie sunt foarte bune pentru vedere. Daca totusi nu dau rezultate, incearca sa iei Difrarel E, tratament adjuvant in tulburarile de vedere. Cred ca se da fara reteta.
Numai bine!
Sunt ochelari speciali pentru protectia razelor calculatorului. costa in jur de 2 milioane.
Salut. pai cel mai bine e ca de acum sa stai cat mai departe de calculator si televizor si uite cateva alimente care ajuta la vedere in primul rand MORCOVUL, pestele, oul si afinele. Succes:*. FUNDA?
Simplu, eu am ochelari cu peliculă antireflex, orcît stau la calculator, nu mă afectează absolut deloc, nici oboseală nimic, e adevărat că, i-am făcut cu 100 euro, acum vreo 2 ani, sunt cu dioptrie, slabă +0, 5, și au și heleomat, asta e pentru lumina solară puternică, vara, dar îi port mereu, numai la somn nu, că visele le văd și orbii credcă, și sunt foarte satisfăcut de ei, în privința calculatorului!
Exista o regula, 10-10-10, adica la fiecare 10 min d stat la calc te uiti la un obiect aflat la 10 metri de tine timp de 10 secunde, dar e cam najpa, daca te gandesti k stai vreo 2 ore la calc. oricum trebuie sa ai privirea relaxata si nu ai sa ai probleme
Nu mai sta mai mult de 2 ore maxim la calculator daca vrei sa scapi de ochelari, iar morcovul e bun pentru intarirea vederii.
Consulta un medic de pe acum daca ai vederea slaba. Mai bine porti ochelari decat sa nu vezi.
Anonim2113 întreabă: