| STEFANXxX a întrebat:

Cum sa scap de cosuri, mie parintii mi-au interzis sa le sparg caci va ramine semn, iar prietenii si colegii imi spun sa le sparg si apoi cu spirt sa le dau

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LexieG a răspuns:

Uite o metoda care functioneaza(eu am incercat`o). Deci:
-Tai o felie de rosie si o pisezi pana se face ca o pasta
-iti pui pasta pe fata in zona cu cosuri
-stai cam 10-15 min cu pasta pe fata
-dupa care te stergi pe fata cu un prosop
Este bine sa faci asta seara, iar urmatoare zi deja se vor vedea rezultatele :*

5 răspunsuri:
| ZoeyMe a răspuns:

Pune pasta d edinti pe ele si asteapta sa se usuce, spala-te cu un sapun fin pe fata si maseaza-ti fata din cand in cand cu coji de castravete.

| Deelya a răspuns:

Frectionari cu lamaie.are vitamine si efect astringent. calmeaza sebumul

| DaReZon a răspuns:

Da intr-adevar iti va ramane semn daca le spargi. Eu am scapat de ele spalnduma cu sapun Dove pe fata iar apoi ma stergeam finut.

| mirela_8888 a răspuns:

Exista la farmacie o solutie,, ERYFLUID", este foarte buna! iti dai pe fata in fiecare seara si dimineata dupa ce te speli. Poti sa mai scoti si cate un cos si dupa aia s-al curati cu solutie(are antibiotic in compozitie).

| energy4monster a răspuns:

Da-le direct cu spirt.
asa fac si eu si merge happy