Poti slabi 10 kg in 2 luni daca te apuci serios de sport, minim 1 ora/zi, iar din alimentatie scoti: dulciurile, fainoasele, sucurile, apa acidulata, alcoolul, grasimile si prajelile.
Nu mai bea altceva in afara de apa si nu mai manca nimic facut cu zahar, faina, orez sau cartofi. daca esti fata las-o usor si cu fructele.
Da, sunt fata. Adica sa nu mananc fructe sau legume?
In principiu, daca manaci doar proteina (carne slaba si fara pielita de pui, vita, peste, pateu de pui, ficat fiert sau fript, ham degresat, ou fiert) pentru 5-10 zile, dai masiv jos, pana la 10 kg in 10 zile. Din a doua sapotamana poti introduce si legume fierte sau aburite (fara sosuri) sau salate de cruditati.
din a 3-a saptamana poti introduce si cate 1 singur fruct, intre mese.
Dulciurile, fainioasele, cerealele, grasimile, prajelile, sosurile, sucurile si alcoolul nu sunt pemrise pe toata perioada de slabire.
Nu zic sa nu mananci, sa te limitezi la 1-2 fructe pe zi si preferabil din cele cu putin zahar ca fructele de padure, portocale, grapefruit...
legume cat cuprinde.
8-9 kg in 2 luni este putin cam mult, cel putin daca doresti sa slabesti intr-un mod sanatos. Daca adopti diete restricitve sau mai rau - te infometezi, vei regreta mai tarziu. Fiindca acele kg vor reveni imediat ce renunti la dieta si nu cred ca iti doresti de la 16 ani s-o ti tot intr-o cura si oscilatii de greutate.
Organismul uman are nevoie de toate grupele alimentare, dar adopta un stil de viata, nu o dieta de 2 luni. Redu din carbohidrati(paine, paste, cartofi, orez) si consuma-i in prima parte a zilei cand ai nevoie de energie, apoi axeaza-te le legume cat de multe(sunt pline de apa, vitamine, minerale si slab calorice) si proteine(carne, fasole, naut, linte, ciuperci). Fructele doar pe stomacul gol! Elimina zaharul si prajelile!
Un pic de miscare te-ar ajuta, mai ales daca vrei sa vezi efectele mai rapid. De folos iti vor fi si ceaiurile (verde, musetel, soc, cozi de cirese, afine) si alimentele picante care accelereaza metabolismul(ardei iute, ghimbir, boabe mustar, otet de mere), etc.