Deci iei 2/3 oua, iei un castron sau bol, spargi ouale in bol si le amesteci furculita sau cu ce ai tu chef
Pui ulei ca la cltite ca de nu ti se va imbaia in uleci si dupa aia o sa-ti fie scarba sa manci.Pui ouale la prajit cam 2/3 minute fara se le intorci pe partea cealalta.
PSofta Buna
In acest videoclip poti vedea cum se face omleta, cu diferenta ca in afara de oua, sare si ulei, tu nu vei mai adauga nimic.
Ce intrebare stupida (fara suparare)
Poi ai nev de 2-3 oua depinde cat vrei sa mananci putin ulei amesteci ouale intr-un castron sau bol amesteti mult pana se face galben ca galbenusul si il pui in tigaie, daca vrei sa-ti iasa o omleta buna amesteco si in tigaie sa nu se lipeasca de tigaie iar in 4-5 min ai o omleta foarte buna si gustoasa Fundita?
Păi pui câte ouă vrei, depinde cât de multă omletă vrei să mănânci. Le baţi, pui puţină sare şi gata. Pui ulei în ce vrei s-o faci, cât ulei vrei. apoi pui omleta şi o laşi până se face ea. De obicei se face destul de repede...
Fundă?
Ce legatura are intrebarea ta cu sanatatea...-.- in fine ia 2-3 oua depinde cat de multa omleta vrei sa mananci le bati cu telul sau o furculita adaugi putina sare...pui tigaia pe foc cu ulei (nu foarte mult) apoi dupa ce crezi ca uleiul sa incalzit torni compozitia si o lasi cateva minute o intorci si GATA!
1.Bati 2 oua cu furculita.Pui sare, piper dupa gust.
2.Intr-o tigaie incinsa pui 2-3 lingurite de ulei.Astepti sa se incalzesca uleiul, pui oulele batute.Ar trebui sa sfaraie cand le pui in tigaie.Lasi cam un minut sa rumenesca.Cu ajutorul unei palete, intorci pe partea cealalta.
Rastorni omleta pe o farfurie, o rulezi sau o impaturesti.
Pofta buna!
Bună!
Se pune untul sau uleiul într-o tigaie cu fundul gros şi se lasă pe foc până când se înfierbântă bine, apoi se adaugă ouăle, care se pregătesc din timp.
Ouăle se sparg într-o farfurie adâncă, adăugându-se la 4 ouă 1 lingură de apă sau 2 linguri de lapte rece, sare după gust, după care se bat puţin cu furculiţa şi se toarnă în tigaia cu untul încins.
Se lasă 2-3 min. să se prăjească la fund, după care se desprinde de pe margine şi, cu un cuţit lat sau cu o paletă, se întoarce pe partea cealaltă şi se mai prăjeşte până când se rumeneşte puţin, pe ambele părţi.
După ce este gata, omleta se rulează sau se scoate prin răsturnare pe o farfurie încălzită, care se pune deasupra tigăii în care s-a prăjit omleta şi în care se serveşte la masă.
Te pup!
Bună!
Vezi reţeta la linkul :
http://www.retete-online.ro/Omleta-simpla-R75.html
Toate cele bune.