Fierbi o oala de ceai de mustel pui un prosot pe cap si stai sa insipiri aburii aia fierbinti pana iti curge transpiratia rece. apoi te bagi in pat nu stai in frig/curent.trece 100%
Buna! Incearca sa folosesti un spray nazal pe baza de apa de mare. Daca nu da rezultate, poti incerca un spray nazal de tipul Beconase, dar ai grija sa nu il folosesti mai mult de 2-3 zile. Multa sanatate! http://www.i-medic.ro/medicamente/beconase-spray-nazal
Ceva fara aburi nu stiu. Eu iti recomand sa faci inhalatie cu plante medicinale, sunt foarte bune. Eu asa fac si nasul mi se desfunda. Le gasesti la farmacie. Sa stii ca cele mai bune (pe care le-am folosit, normal) sunt alea cu menta. Iti poti tine ochii inchisi ca sa nu te usture!
Picaturi cu ser fiziologic (pentru ca e o solutie salina), sau poti folosi un irigator nazal (care e un "pic" mai scump decat serul, dar care curata mai bine si e mai util, daca problema ta e destul de frecventa).
Depinde de ce probleme ai... dacă eşti răcit, dacă ai probleme de mic, etc. Încearcă să vezi ce zice domnu' doctor.
Poi eu cand aveam nasul infundat` ma spalam pe fata si stateam cu nara aia infundata intr-o parte si stateam un pic acolo si gta si sa stii ca mergea:pe...Fa`te bine