| AlexDDDxD a întrebat:

big grin As avea si eu o problema... Deci : coasta din partea stanga (osul cred ) se vede mult mai ...bine. decat cel din partea dreapta! Adica. sa zicem ca este un pic mai iesit :S Stiti cumva ce este? Dar va rog sa nu ma speriati prea rau laughing crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Adrianetc a răspuns:

Ai coasta mai proeminenta fata de cealalta, asa te-ai nascut, si asa o sa ..mori.Nu prea exista corp care are scheletul perfect, fiecare avem defectul nostru, nu-l poti repara, si eu am partea dreapta a pieptului mai iesita in afara fata de cea stanga!

| Azµre a răspuns:

Ai cumva scolioză? Suferi de vreo problemă la coloană? Dacă da de acolo reiese acest mic inconvenient.

Răspuns utilizator avertizat
| adrew a răspuns:

Nu ai dureri de spate a muschilor sau un discomfort oarecare? se poate ca un muschi de pe spate, in cazul tau din partea dreapta sa fie mult prea incordat, eu de exemplu am despicat lemne cu toporul si cind ridicam buturuga o faceam tot timpul cu mina stinga antrenind numai muschiul de pe partea stinga a spatelui astfel mi se dezvolta partea dreapta a pieptului mult mai pronuntat, se rezolva cu exercitii pentru spate si poate ceva masaj

Răspuns utilizator avertizat