Trebuie sa lasi moale antrenamentele si sa treci la mers pe jos fara efort mersul e mai sanatos.
Daca te doare foarte tare ar fi cazul sa faci niste analize. Si eu simt acelasi junghi dupa antrenamente, dar la mine se simte placut cand pocneste.
Ai un disc intervertebral spart! mergi la medlive să îți faca rmn si sa iti ia minim 700 lei daca ai abonament la ei și să îți spună un nedic neuro chirurg cel mai bun din Romania pentru 300 lei FLORIN EXEGIAN ca ai nevoie de operatie la L4
și să nu îl crezi si sa mergi cu rmn-ul la altul și să îti spună că ai nevoie de operație la L3
si sa nu le spui ca ai fost la alții și sa mergi la altul la medlife si sa iti spuna sa faci si tu sport inot ca nu ai nici pe dracu
dupa ce ceilalti iti spusese sa nu pleci acas ca trebuie neaparat sa te operezi pentu ca altfel ramai paralizat
o sa te doara rau de tot 2 ani daca nu vrei sa faci operatie
daca vrei sa faci operatie o sa ramai paralizat pentru ca o sa lase studentii sa faca practica pe tine
sau daca printr-o minune nu miscam mana gresit mai scapau si ne accidentati
mai ales la cei care dorea sa le ia doar banii si sa le faca doar o zgarietura pe spate sa simta pe ce au dat banii
apoi mergi in Austria dai 10 000 euro si te opereaza si te simti bine
sau nu dai 10 000 euro si mergi la unii care iti baga un cauciuc chiar mastic de bagat la baia de ulei de la masina
din ala alb
si te simti mai bine pana intr-o zi cand crezi ca nu ai nimic
si gata pocneste trosneste si iar te doare rau de tot
si mergi in Austria unde iti spune ca astia de la spitalul milit nu ti-au facut nici un fel de operatie ca nu au desfacut coloana ca ti-au luat doar banii bat si eu câmpii pentru că îmi place să mă aud vorbind am sindromul turet in scris asa ca nu ma lua in considerare
baga alanerv si nu mai cara nimic
SLABESTE URGENT
si gata iate si tu de invatat o meserie mai intelectuala
nu mai cara in fiecare zi geanta aia mare si grea de cule cu tine
si nu mai bea bere sau alte prostii ca afecteaza neuronii
baga maxim 1 cana de vin pe zi rosu ca face bine dar 2 cani strica
fa inot
mergi la bazinul olimpic fa abonamanet si la sala apoi sa nu treci cumva pe acolo ca iti e lene stai la televizor la desene animate toata noaptea
si sa stii ca daca freci lampa lui aladin strici coloana
asa ca incerca sa o faci cat mai rar are legatura cu nervii e pe acolo pe aproape atinge
dimineata fa c a c a mai fa si noaptea mai fa si seara
pentru ca cu cat se umple intestinul gros mai mult cu atat atinge preseaza acolo unde a facut basoalca nervul coloana
Am uitat sa precizez ca de la un timp nu mai ma doare chiar atat de tare am luat o pauza si ma simt bine credeti ca e neaparta ceva grav
Eu as lua ibuprofen 1 pastila cu multa apa sa nu gaureasca stomacul!
apoi as face ceva sport miscare mers pana cand as ajunge la 60Kg
si gata nu mai apasa pe coloana
apoi as incerca sa ma mentin acolo pana in 65 Kg
Pai nu sunt gras am 40kg dar cam numai la efort ma doare
Mergi fă un RMN la MedLoife da ca fraierul 700 lei minim pe le daca ai abonament
iti fac aia la misto niste poze care sunt mai neclare de cat o radiografie loarai dracu de necorociti
si iti iau banii a
pai mergi la orice spital de neurochirurgie alti jepcari hotomani si acolo si orice medic o sa te vada sa vezi ca iti spune imediat ca trebuie operatie
te operezi ramai paralizat si iti spune
ti-am spus noi ca sunt sanse de 50 % sa ramai paralizat!
ai semnat ce sa iti facem scoate banii!
si pana la urma o sa ajungi sa iti propuna sa te eutanasieze iti dau reteta frumos elegat de niste pastile pentru durerile groasnice care te otravesc omoara incet incet dar sigur pentru ca acele pastile ataca neuronii
si gata adio
parerea mea mergi direct la recuperare
si poate scapi fara operatie
loarai dracut pe toti care vor doar bani bani bani
si nu pun pe primul loc sanatatea pacientului!
MĂCELARI!
VA RECOMAND LA TOTI SA VIZUALIZATI ACEST DOCUMENTAR
RELATARE DE LA FATA LOCULUI :
https://www.youtube.com/watch?v=up9wB-49CZY