| FlorinAAA9004 a întrebat:

Daca am un inceput de hernie inghinala, ce exercitii as putea sa fac la sala? Doar cardio?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai hernie inghinala, NU faci nici un fel de efort fizic, ci mergi urgent sa te operezi, pana nu apar complicatii si faci septicemie, ca mori imediat.

| sierra1 a răspuns:

Ai un început deci ești pe apropate - dacă vrei să nu ajungi la urgență, vezi ce zic medicii:
În toate cazurile, bolnavul (cazul tău) trebuie să se adreseze medicului, deoarece fără tratament sau o intervenţie mai complicată, hernia nu se vindecă.
Culcatul pe spate scade intensitatea durerilor numai pentru o scurtă perioadă de timp, De asemenea, sunt recomandate exerciţiile uşoare de întărire a muşchilor abdominali, însă numai conform specificaţiilor medicului.
Netratarea herniei poate duce la complicaţii grave!

| FlorinAAA9004 explică (pentru sierra1):

Cand am fost la doctor mi-a spus ca inca nu e de operat, doar sa ma feresc de ridicat chestii...mi-a dat niste pastile pentru durere si cam atat ..deci cu sala pot face ceva oare? abdomenele/flotarile oare sunt bune? sau mai mult agraveaza?

| sierra1 a răspuns (pentru FlorinAAA9004):

Eu nu aș rIsca cu treaba asta. Medicul tău ce a zis? Cred că pe el ar trebui să-l asculți orbește, nu pe noi, cei de pe TPU