Buna! O sa fiu direct 1-Ai grija ce mananci nu cat mananci!
2. Nu te infometa NICIODATA! de ce? Corpul omenesc a fost creat in asa fel incat sa se apere. Adica atunci cand tu te infometezi el sufera caci nu mai are nutrienti. Si ca sa fie pregatit pentru urmatoarea infometare el acumuleaza tot! Deci daca te infometezi vreodata trebuie sa stii ca atunci cand manaci chiar si un singur biscuite acesta se va depune sub forma de grasime!(sper ca ai inteles ideea)
Ce simplu eee!, Foarte simplu! iata ca sa mananci, si ce sa nu mananci.(desi parintii mei sunt grasi) eu am ajuns la 27 de ani, si tot nu m-am ingrasat!
1 Nu te infometa(manaca, atat cat doresti, important este ce manaci.
2 Mananca fructe si legume(cate vrei) - negatite
3 Mananca peste slab(caras, crap) - dar nu prajit in ulei
4 Lapte degresat(cat vrei)
5 Iaurt degresat(cat vrei)
6 Paine integrala, sau mamaliguta
7. Tarate(cereale integrale), orez fiert.
8.Zic iar de fructe si legume(dar negatite), daca totusi vrei sa le gatesti poti gati supe in care sa pui multe multe legume, dar fara prajeala.
Ce sa nu mananci deloc deloc!
1 Grasimi(carne de porc.unt, margarina, carne de vita etc)
2 Paine alba
3 Prajeluri
4 Dulciuri(de nici un fel! nici sucuri!
5 Nu manca sarat!
6 Nu manca aproape cand te pui la somn seara
7 Nu manca branza
Si inca ceva foarte important-Bea multa apa Mergi pe jos(fa si sport daca ai timp)! si ai sa vezi ce ai sa slabesti!
Si cred ca stii ca majoritatea bolilor sunt rezultatul unui stil de viata nesanatos:cancer,hipertensiune, boli de inima, diabet et.
Daca mananci sanatos vei fi o persoana de nota10!- si sanatoasa, si sa arati binesucces! postat la
Ps: poti manca in continuare paine.Cu conditia sa fie (paine integrala sau paine graham)!
Nu incalca regulamentul si vei avea doar de castigat
Succes
Nu manca absolut deloc dulciuri, sucuri, zahar. Foloseste zaharina eventual la cafea, ceai, etc. Trei lingurite de zahar la o cafea mare ar putea insemna aproape 100 calorii zi de zi. adica 11 grame grasime depusa. In 365 de zile asta inseamna 4kg/an daca renunti doar la zaharul din cafea. Apoi cele 2-3 linguri de ulei pe care ti le iei din mancare inseamna pana la 500cal pe zi. Adica mancand o tocanita "sanatoasa" cu prajeala, sau o ciorba "sanatoasa" cu prajeala, sau o salata cu o lingura de ulei pentru ca vrei sa slabesti si vrei sa mananci mai usor inseamna cam 500cal/zi. In 365 de zile de mancat "sanatos" aduci in corp in plus 18, 2 kg. Deci sfatul meu este
-renunta complet la zahar si produse cu zahar. Dar complet chiar inseamna COMPLET.
-renunta complet la ulei si grasimi animale. Adica daca iti faci tocanita ceapa o "prajesti" in supa de legume, de vita, de pui, degresata (din care inlaturi grasimea). Practic va fi mai mult o fiertura, va avea cam 70% din gustul initial dar nu-ti va aduca in fiecare an 18kg in plus.
-pentru un an, pana ajungi la greutatea dorita renunta la produse din grau, porumb, orez, fasole uscata, cartofi, mazare. Doar maxim 3 felii de paine ai voie sa mananci, neaparat una dimineata, pentru a-ti da energie, opteaza pentru o paine neagra cu un continut de fibre de cel putin 10g/100g paine. Doar atat la produse cu amidon! Asta intr-un an te va mai slabi undeva la 20kg. Dupa ce obtii efectul scontat, poti reintroduce cu prudenta si produse cu amidon. Nu mult mai multe, ci eventual dublezi cele 3 felii de paine, eventual le inlocuiesti cu echivalent din porumb, cartofi, fasole uscata, etc.
In acest timp ai voie sa mananci absolut cat doresti din:
-fructe
-legume
De asemeni este permis dar atentie, in limita de 1, 5g proteine animale/kg corp/zi sa mananci
-carne, peste, oua, lapte
Carnea daca o mananci si are grasime, inlaturi grasimea (sau pielita), cu exceptia pestelui care are grasime "buna". Oua mananci maxim 3/saptamana. Laptele si iaurtul foarte degresat, branza doar foarte degresata si dulce. Toate proteinele animale nu le mananci in cantitati nelimitate ci maxim cat sa-i asigure 1, 5g prot/kg corp/zi. Deci ai 80kg mananci maxim 500g peste cu 25gproteine/100g in toata ziua. Eu zic ca este suficient.
Respectand regulile aceastea dar si inlocuind uleiul scos din aliimentatie cu vreo 20 de nuci/saptamana vei obtine succesul scontat.
Cea mai simpla metoda de slabit,1,2,3
1. Mananca doar olecutza mai putin. Sa zicem ca in fiecare zi manaci 5 felii de paine. Mananca doar 2. Sa zicem ca in fiecare zi bei un pahar de suc. Bea doar apa. Sa zicem ca in fiecare seara mananci popcorn. Taie-l de tot din alimentatie. Astea sunt doar niste exemple. ia 3 alimente nesanatoase pe care le consumi zilnic si inlocuieste-le cu ceva sanatos. ATAT
2. Fa doar un pic mai multa miscare. 20 de min pe zi de exercitii cardio gen alergat, sarit coarda, chiar si mersul pe jos.DOAR ATAT
3.Bea foarte multa apa.
Atat trebuie sa faci sa scapi de afurisitele de kilograme. De unde stiu? Pai vara trecuta am slabit 12 kg. Am trecut de la umflat la unul care iti atrage privirea(bine, am facut si ceva sala dar in privinta slabitului ATAT trebuie sa faci).
SUCCES!