| IngerasulMicut a întrebat:

Daca imi vine mensturatia de ce imi trebuie neaparat tampoane sau absorbante? Nu este ok si cu servetelele care absorb sau cu vata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Horus35 a răspuns:

Ție de fapt ți-e rușine să cumperi absorbante sau tampoane? Cât crezi că poate să absoarbă un șervețel? Șervețelul, mai ales dacă mergi, nu o să rămână fix, se va mișca. Îți recomand absorbante. Sunt mai ușor de folosit și presimt că nu ești fan tampoane. Sunt special concepute pentru așa ceva, sunt foarte igienice( bine ambalate și le atingi de maxim 2 ori), stau fix și așa ca bonus... miros frumos. Nu uita sa te speli pe mâini.

| IngerasulMicut explică (pentru Horus35):

Nu imi este rusine doar intrebam dar multumesc mult!

3 răspunsuri:
| Demidol a răspuns:

Servetelele nu au capacitatea de a absorbi tot. Te vei murdari pe haine. Da, vata este buna. Se folosea inainte de a apare absorbantele.