anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU! Daca m-am lovit la cap când eram mic pot avea tumoră acum? M-am lovit deseori și de 3 ori puternic la cerebel! Nu am avut niciun simptom decât durerea de cap care mă supără și acum! Nu mă doare chiar în fiecare zi, de 3-4 ori pe săptămână! În rest nu am stări de voma sau amețeli etc.Am fost să îmi fac analizele de sânge și au ieșit bine, rmn nu pot să îl fac acum! Am tumoră? Sau este de la stres, sunt stresat în fiecare zi pe tema asta!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Imposibil! Daca te-ai lovit la cap cand erai mic ai facut un cucui doar, ca de era tumoare, erai mort pana acum.

La cerebel nu te poti lovii ca-i in interiorul craniului, protejat.
Tu te-ai lovit doar la craniu si asta nu are importanta.

Poarta casa de motocicleta, daca esti atat de fraier sa tot cazi in cap si sa te lovesti.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu ai tumora ai avut un hematom si acum mai ai o sensibilitate a zonei unde te ai lovit, daca era tumora erai mult mai grav,. Mergi sa ti faca RMN sau CT cerebral ca acolo medicii vor stabilii clar cauzele durerilor de cap, durere de cap mai poti avea de la ochi, mergi la un control oftalmologic poate ai nevoie de ochelari.