anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

dacă ma doare in piept in zona inimii si am grețuri e posibil sa am ceva grav la inima sau atacuri de panica?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| Evolution a răspuns:

Pot fi si atacuri de panica, poate sa fie si ceva grav la inima.
Pot fi multe cauze, poate ai palpitatii care provoaca aceste simptome. Lipsa de vitamine, somn, oboseala, stres etc.
Sunt multi factori, daca simptomele persista, trebuie sa te duci la spital sa iti faca cateva controale la inima. Sunt gratuite si stiu ca atmosfera din spitalele din Romania te lasa cu un gust amar, dar te duci doar sa te asiguri ca esti ok si dupa pleciwinking
Succes!

3 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Intrebarea asta i o poti pune si medicului de familie. Dacă era grav, ii intrebai de la bun început pe cei de pe salvare. Medicul tau te va trimite acolo unde e cazul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Greturile pot sa fie din multe motive...cel mai bine mergi la medic. Pe mine m-a durea in piept si varsam foarte mult. Durerea radia de la fiere si a trebuie sa ma operez. Daca durerea este serioasa este cel mai bine sa mergi la medic.

| MentulaMagna a răspuns:

Dacă deja vorbim de ceva grav, e cazul să te duci la doctor.

| Nimeni10 a răspuns (pentru MentulaMagna):

Am fost la urgentă, n-am nici pe naiba, a fost vorba de un atac de panica