| Unknown55 a întrebat:

Salut TPU! Dacă merg sa donez sange la Centrul de Transfuzie Sanguină București, pe lângă faptul ca salvez vieți, mai primesc ca beneficii tichete de masa și o zi libera de la muncă? Mulțumesc anticipat!

Dau fundă!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Primesti un rahat, numai dona sange numai prostii, tu faci asta ca sa cîstigi tu nu ca iti pasa de altii, ca daca ar fi asa sa salvezi ai face o gratis, dar tu cauti avantaje, o sa iei o P

| gabicoo a răspuns:

Eu am mai donat pentru urgențele unor cunoștințe sau rude. Nu am solicitat acele tichete, doar adeverința pentru o zi liberă de la muncă - zi liberă pe care mi-au acordat-o în timpul vacanței școlare. Deci nu ai nici un avantaj material dacă asta urmărești. Dacă solicitam tichetele nu cred că aveam unde le valorifica.

| Unknown55 explică (pentru gabicoo):

Mersi! Mesajul asta e pentru CristiDinBucuresti ca lui nu-i pot răspunde la com: 'Nu iau nicio p, ca a luat o mama ta pe toata, ai dracu va treziti toți cu predici, voi erați bunii samariteni, ori răspunzi la întrebare ori du te n *** ma tii de rahat cu ochi'