| tmarin a întrebat:

..Dau funda celui care imi poate spune cum pot scapa de tulburarile de anxietate...Cel mai des le simt noaptea si de multe ori imi afecteaaza somnul ..Am inceput sa am aceasta problema cu 6 luni in urma cand am avut un atac de panica...A fost prima oara in viata mea cand am crezut ca o sa mor cu adevarat. ..Am crezut ca voi face infarct. ..Am ramas fara respiratie si imi batea inima cu o viteza incredibila...De atunci nu ma mai simt la fel si nu mai vad viata la fel...Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

Mergi la psiholog. Ai nevoie de o evaluare clinica, terapie si eventual medicatie. Sanatate!

| Trumpinator a răspuns:

Cel mai bine este sa ai persoane dragi mereu in preajma.

| Marius131415 a răspuns:

,ca sa scapi de anxietate ca sa nu mergi la medic neaparat daca n-ai bani, asculta training autogen in casti zilnic, dureaza doar 15 minute pana ajungi sa detii controlul gandurilor, 2. fa ce iti e frica ca sa iti recastigi increderea si sa nu mai intri in depresie sau anxietate, 3. sport, yoga alimentatie buna amelioreaza, pastilele doar amelioreaza.

| Vlad940 a răspuns:

Salut, cateva informatii utile gasesti aici : http://www.boli-medicina.com/......BM-COM.php

| Alexx06 a răspuns:

Ar trebui sa faci terapie sau sa mergi la un psiholog.