| benybiro112 a întrebat:

Salut TPU! Dau funda jur. Va rog din suflet sa ma ajutati sad sunt un baiat de 25 de ani, care are 1, 80 si greutate de 119 kg. Sunt sudor de meserie si meseria mea este foarte grea (la firma trebuie sa lucram rapid si calitativ) de-o vreme sunt agitat cand ajung acasa de la munca (mai ales schimbul 2) si simt ca ma doare pieptul si respir mai greu, ce poate sa fie? va implor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cinic a răspuns:

Din cauza ca esti gras! Ai 1.80 si aproape 120kg. Muncesti mult si greutatea iti pune presiune pe tot corpul. Si mai ales pe coloana, deoarece ca sudor trebuie sa te pui in tot felul de pozitii inconfortabile. Esti ft tanar si ar trebui sa iti fie usor sa ajungi la 90kg macar. Nici nu ai nevoie de sport. Renunta la zahar si ulei si alcool. Evident esti om si mai simti nevoia de un snaks sau o bere. Da-ți voie sa mănanci ce vrei odata pe saptamana, si in restul zilelelor tine regim. Cu înaltimea ta si cu greutatea ta, nu îți vad bine de loc coloana vertebrala peste 10 ani, mai ales ca sudor. Eu am 1.65 si ma doare spatele ft tare de la anii petrecuti in agricultura, santiere, abatoare, fabrici etc. Este bine sa fii scund bro, nu ai probleme cu colana bro. Eu: crying crying crying

| benybiro112 explică (pentru Cinic):

Multumesc din suflet!

| Cinic a răspuns (pentru benybiro112):

Cu drag, bro! Protejează-ți coloana vertebrala si mai ales zona lombara cu orice preț, poartă chiar brâuri ortopedice. Î-ți vei mulțumii peste 10 ani.

4 răspunsuri: