anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

dau funda, problema mea este ca atunci cand realizez ceva ma gandesc ca toti au asta sau au facut asta si ma intristez. un exemplu, mai am putin sa fiu impreuna cu o prietena, dar ma gandesc ca acum toti au prietena si ma intristez, de unde e problema?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si ce ai vrea? Ăsta este cursul firesc al lucrurilor.

| minrest a răspuns:

Dupa cum s-a spus deja, stima de sine scazuta, chiar foarte, si bineinteles fara motive in lumea reala, doar in psihicul tau. Si oricum teza nu e numai patologica, e si falsa. Nimeni nu a mai facut ce faci tu ca si tine. Ridica nivelul stimei de sine prin realizari recunoscute si de altii. Salut.

| suffarstar a răspuns:

Stima de sine scazuta. Probabil ai circumstante de depresie. Ai fost deseori neferict sau dezamagit de niste asteptari? Nu stiu ce sa faci. Observa-te si incearca sa-ti revii.