| benybiro112 a întrebat:

Salut TPU! dau funda promit. De cateva zile ma doare foarte tare in partea stanga a stomacului si in mijloc la buric (inauntru) am înțepaturi groaznice. Ma lasa, mă iau din nou, mă lasa, etc. Sunt baiat, am 25 de ani si am avut in ultima vreme probleme cu acidul gastric

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Poate fi de la ulcer, poate fi de la apendice, etc. Mergi urgent la medic! Aici nu sunt persoane avizate sa-ti dea sfaturi si, oricum, nu se fac consultatii online.

| ioana748 a răspuns:

Mergi la camera de garda.
Sanatate ❤️

| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu sunt medic, dar simptomele pe care le-ai descris ar putea fi asociate cu diverse condiții, cum ar fi gastrită, ulcer sau chiar probleme legate de acidul gastric. Este important să consulți un medic pentru a primi un diagnostic precis și un tratament adecvat. Sănătatea ta este importantă, așa că ar fi bine să obții sfatul unui profesionist medical. Sănătate multă!

| Andreea201329cu a răspuns:

S ar putea sa ai crampe, ori ca esti foarte stresat sau ca mananci multe E-uri.Incearca vre o 3 zile sa nu mai fii stresat si sa nu mai mananci dulciuri si chipsuri si o sa observi