| 10Bubico a întrebat:

De 1 luna 1 luna jumatate ma durea buricul si am fost la doctor.M-a consultat si un doctor chirug sa vada daca am apendicita sau hernie ombilicala si a zis ca nu am.Am facut examenul coproparazitologic si a iesit ca am rare oua de giardia si rare chisturi de Ascaris.Mi-a dat tratament timp de o saptamana si a zis sa tin regim dar eu nu am prea tinut regimul.Am terminat tratamentul de 4-5 saptamani dar tot ma doare buricul.Cand alerg si cand pun apa calda pe el nu ma mai doare.Ce pot sa am? De ce nu si-a facut tratamentul efectul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Mergi la alt medic, si fă ecografie, acolo vei afla exact ce ai.

| 10Bubico explică (pentru CristiDinBucuresti):

Salut! Am facut si ecografie si am totul in regula.Medicul pediatru mi-a spus ca am giardia si Ascaris si mi-a dat tratament dar tot nu mi-a trecut.Eu nu am tinut nici regimul prea bine.Ce pot sa am? Pot sa am inca acesti paraziti?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru 10Bubico):

Da, tine regimul, altfel nu scapi.