| Narcisa_Gîrba_1995 a întrebat:

De 2 ani jumatate am fost victima unui accident pe trecerea de pietoni si am avut traumatism ceanio-cerebral. Timp de 2 ani jumatate am fost tot prin spitale de recuperare si am suferit 16 operațui.Acum lupt pentru a redeveni independenta.A mai trecut sau mai trece cineva prin asa ceva? Astept povestea voastră

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| HLucian a răspuns:

Buna. Cu totii trecem prin momente si etape care ne pun in dificultate, depinde doar de noi in cat timp si cum reusim sa trecem peste aceste momente. Iti recomand acupunctura. Nu este nevoie sa mai adaug detalii. Doar mergi la cateva sedinte de acupunctura! Sanatate.

| Narcisa_Gîrba_1995 explică (pentru HLucian):

Eu nu am probleme cu coloana deci nu ma ajuta acupuncrura.La mine este traumatism cranio-cerebral

| HLucian a răspuns (pentru Narcisa_Gîrba_1995):

Nu se trateaza doar afectiunile de la nivelul coloanei. Acupunctura se bazeaza pe restabilirea energiei intregului corp.