| VladuT1337 a întrebat:

Salut TPU! De 2 săptămâni în gâtul meu e haos, sunt bubițe mici toți pereții și tot gatul e alb iar la înghițire mă doare foarte rău, am luat antibiotic pastile până le-am terminat, eram mai ok iar de 2 zile iar sunt ca la început și nu ies in frig, nu stau transpirat, nu înțeleg de ce mă doare așa rău, am făcut și gargara apa cu sare dar degeaba. Sfaturi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

La medic. Nu te trata singură, că nu rezolvi cu gargară și cu antbiotic luat fără prescripție.

| Lioana a răspuns:

Iti recomand un medicament naturist care pe mine m-a ajutat foarte mult cand am avut si eu durere in gat care nu trecea cu antibiotice. Iti scriu in privat.

| 99290 a răspuns:

Du-te la medic, probabil trebuia sa o faci de la început, dar mult mai bine acum decât să amâni.

| Alina0124 a răspuns:

Du-te la medic. Dacă era o simplă durere în gât trecea de 2 săptămâni.

| scaramusi a răspuns:

SINCER, TREBUIE SA TE DUCI LA DOCTOR. de asemenea, nu ar trebui sa iei antibiotice alandala doar pentru ca "ar putea functiona", te rog du-te cat mai repede la un doctor.