Vezi o pata ....sau ai o pata pe albul ochiului?
Fugi la oftalmolog, ca poate fii glaucom si trebuie operatie in priemle 24-48 de ore.
Cand merg pe afara nu am treaba, doar daca stau intr-un punct fix si ma uit static vad pata
Nu cred ca este glucom, din cate am vazut pe internet iti afecteaza vederea periferica, in colturi, etc. Doamne fereste
Am de 2 zile gripa, am avut si febra, acum imi simt ochii arzand si cand ii misc ma dor.
De cand ma stiu, atunci cand fac febra, observ mai multe puncte albe atunci can d clipesc.
Maica-mii i-a afectat vederea directa, normala, NU cea periferica si din pacate a pierdut vederea la 1 ochi, fiindca am ajuns cu ea la spital foarte tarziu.
Stii ce simptome a avut? Cati ani avea daca nu te superi ca te intreb.
Doamne fereste
Era in varsta. Avea presiune intr-unsingur ochi, durere de cap si senzatia ca are ceva pe acel ochi ca nu vede bine cu el.
Nu s-a dus imediat la doctor si dupa 1 saptamana si atunci cand au consultat-o i-au spus ca-i prea tarziu sa o mai poate opera, era deja glaucom. A facut apoi tratament pentru ambii ochi, cu sustante diferite, pana s-a prapadit saraca.
In trecut am avut si cateva episoade de atacuri migrenoase cu aura. Poate fi din cauza asta?
Ufff imi pare rau.
Du-te la medic mai bine mai devreme, decat mai tarziu, sa nu risti nimic.
sanatate multa!
Eu cred ca este vorba despre o anemie. Raceala asta a agravat-o..Cand ma ridic din pat ametesc pentru cateva secunde si vad rau.
Si in coltul buzelor am rani, nu mi-au mai trecut.
A aparut un nou val de Covid cu tulpina modificata.
Vezi sa nu fii luat acest virus!
Faza sta in felul urmator: Matusa-mea era foarte racita si a stat in casa cu mine 2 zile. Dupa ce a plecat, m-a luat si pe mine. In urmatoarea zi s-a testat de covif, ce sa vezi...2 liniute! Oare am si eu?
Eu cred ca bag prea mult de seama. M-am uitat pe net si mi-am facut de rau singur, numai la asta ma gandesc
Da, cu siguranta ai luat si tu fiindca ai fost in contact direct cu matusa ta.
Covid afecteaza si neuronal?
Nu stiu...
Azi am fost la consult oftalmologic, mi-a pus picaturi si mi-a verificat tensiunea oculara si a spus ca sunt ok. Mi-a facut ochelari de protectie pentru telefon si mi-a prescris niste vitamine. Mi-a facut programare pentru verificarea amanuntita a nervului ocular. Mi-a spus ca am un inceput de astigmatism.
Ai scapat usor de data asa.
Dar ia aminte, ca telefonul ala iti face numai necazuri.
Pune-l in cui si foloseste-l numai l-a sunat si primit telefoane, ca-i de rau pentru vedere.
Asa este. Ma ingrijoreaza ca poate fi totusi altceva.
O tumoare ceva la cap, sunt foarte speriat