| Mihai_Miţă_1999 a întrebat:

De 2 zile mă doar muşchiul de la piciorul stang doar cand ma pun pe skate şi "dau din picior". Vreau să spun că nu m-am lovit sau altceva. Dacă mă opresc să ma mai dau pe skate în 20 minute nu mă mai doare piciorul. Nu ştiu ce e. O să mă duc şi la medic. Dar vreau şi părerea voastră.
baftă.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Adelaaaaaaaa a răspuns:

Poate ai facut vreo febra...eu de exemplu de la sport la un picior cand "il relaxam" intre-un fel anume ..nu mai puteam sa calc cu el facusem intindere de muschii si l-am bagat in ghips. poate si la tine e la fel. poate este muschiul prea des "folosit" si poate il incorzi prea tare.

| Mihai_Miţă_1999 explică (pentru Adelaaaaaaaa):

Nu cred că e febră că în 20 minute maxim 30 îmi dispare durerea. Doar dacă mă urc pe skate şi mă dau începe durerea. E foarte ciudat.

| Adelaaaaaaaa a răspuns (pentru Mihai_Miţă_1999):

Apeleaza la un medic, e cel mai bine, sa te faci bine, o zi buna! :*

4 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Noi nu prea avem ce sa spunem, mai bine du-te la medic deoarece e specializat si lasa parerile de pe net, deoarece sunt irelevante mai ales in cazul tau.

| Mihai_Miţă_1999 explică (pentru T0T):

Am zis că mă duc. Vroiam doar o părere simplă.