| Claudiu1009 a întrebat:

De 2 zile ma doare degetul mare de la mana dreapta și durerea s-a răspândit pana pe la jumătatea mâinii, deocamdată nu mi-am pierdut din flexibilitatea degetelor sau a mâinii, as dori sa știu dacă e un motiv de îngrijorare sau nu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si care-i motivul? Te doare asa din senin?

| Claudiu1009 explică (pentru darrio2007):

Da m-am trezit într-o dimineață cu durerea asta și apoi a început sa se raspandeasca

| darrio2007 a răspuns (pentru Claudiu1009):

Mergi la medic.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Îngrijorare nu, preocupare, da.
Nu știm ce se întâmplă acolo, dacă e începutul unui proces de artrită reumatoidă, sau pur și smplu, fără să îți dai seama, ai forțat mâna în zilele precedente.
Un tratament balnear simplu poți realiza dta acasă.
2 recipiente, unul cu apă fierbinte iar altul cu apă rece, dar la limita suportabilului și imersia mâinii când în unul, când în altul. Apoi un masaj cu ceva cremă antireumatică. Faci asta seara timp de 10 zile și vezi rezultatul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la medic sa-ti iei o trimitere, probabil la neurolog, probabil ai nervul median sau radial prins pe undeva