| master_7023 a întrebat:

De 2 zile mi-a iesit un fel de alunita alba pe buza interioara de jos drept in drept cu dintii de jos. Si ma ustura cand mananc de exemplu o portocala sau ceva de genul. Ce poate fi? P. S. acum 2 zile am baut la posta cu niste baieti 1 sticla de votka.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu mai consuma lactate până la vindecare, nu este de la votcă.
Aplică glicerină boraxată sau tinctură de propolis pe locul afectat. Este o infecție a gingiei.
Pa, pa.

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai luat o infectie de la unul dintre ei. Probabil este o afta. Mergi la farmacie si ia Solutie contra aftelor, cu care te dai in gura de 3-4 ori pe zi. Iti va trece in 3-4 zile.

| Psihiatra a răspuns:

Poate fi herpes. 100% se datoreaza faptului ca ai baut din aceeasi sticla cu altii, sau se datoreaza alcoolului, ca un fel de ferbra.Se trateaza cu tinctura de propolis

| Bot a răspuns:

O ciupercă luată d la prieteni

| PastilăBă a răspuns:

O sa iti treaca stai linistitawinking
da... din cauza aleia ehee hee
dar trece imd
si eu am avut
nu ai dc sa te ingrijorezi:*