| MiXtap20 a întrebat:

De 4-5 zile nu mai am ochelari de vedere(mi i-a furat angry ) si imi este foarte greu fara ei. Dureri de cap ameteala oboseala stari de voma.Si pana imi fac ochelarii sa stiu vreun remediu ceva sa nu mai am simptomele astea pana am ochelarii.Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| BGDs a răspuns:

Singurul remediu e sa nu faci efort vizual zilele astea pana iti faci alti ochelari. Cu alte cuvinte nu iti forta ochii la calculator sau citind ceva si nu trece brusc de la intuneric la lumina. Te doare capul pentru ca ochii incearca sa se adapteze la vederea de aproape/departe si la lumina/intuneric

| robertciclism a răspuns:

Stai mai putin la calculator, evita lumina puternica, evita cititul. Incearca sa te odihnesti cat mai mult.

| videt a răspuns:

Evita sa faci efort vizual. Daca stai la calculator sau televizor noapte tine si lumina aprinsa. Daca vrei sa-ti cumperi ochelari de vedere de buna calitate, dar mai ieftini decat in magazinele stradale, atunci viziteaza-ne... online la www.videt.ro