| WantToPLAY a întrebat:

De 5-6 zile ma doare mana stanga si nu m-am lovit sau altceva.Tin sa mentionez ca nu ma doare tot timpul doar cand ii vine ei.Am mai citit pe alte site-uri ca ar putea fi de la inima am facut EKG si nu am nimic.Ma ajutati va rog? ma doare de la umar pana la degete.Ma ajutati va rog frumos?sad dau FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi la medicul de familie, analize de sânge.
Sănătate!
Pa, pa.

| MMihai a răspuns:

Trebuie să mergi la medic să vadă ce ai dar!
Dacă stai și citești sau scrii, în pat proptit, pe mâna stângă, normal că o să te doară.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate sa fie reumatism, sau circulatia sangelui, dupa caum a scris si Legiuitoarea trebuie sa mergi la medicul de familie sa-ti ia analiza sangelui si sa vada ce tensiune ai, sanatate!

| thisismagical a răspuns:

Pai poate ai dormit pe ea si nu ti-ai dat seama, iti recomand un unguent si iti trece