| Richard01 a întrebat:

de 8 luni fac sala si mi-au iesit de cateva zile pete maronii in zona gatului,prietenii mi-au spus ca mi-am obosit ficatul, astazi urmand sa fac un control.Ati avut vreodata? E ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ALGator a răspuns:

Nu are legătură cu ficatul și NU e pierdere de timp.
E ceva minor. Mergi la medicul de familie dacă persistă mai mult de două săptămâni. Fără leacuri băbești, bio, naturiste...

| Violleta2022 a răspuns:

Petele maro pe piele, sunt in general semne de boala de ficat, au dreptate prietenii.
In situatia asta, este posibil ca ficatul sa fie stresat, obosit sau afectat de diverse mancaruri grase, prajeli, alcool, medicatie sau steroizi.
Mergi la medicul de familie sa-ti dea niste analize sa faci, inclusiv cele de ficat si vei vedea cum stai cu el.