| K1Nd3RR a întrebat:

de acum 4 zile am inceput sa scuip flegma cu putin sange in ea. Si nu stiu de la ce e. Ma gandeam sa merg la doctor sa fac o radiografie de la pmanai. Daca stiti voi doresc si eu un raspuns.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Adrian926a a răspuns:

Recent ti-a curs sange din nas? Daca da inseama ca nu ai nimic. S-a format un cheag de sange in gat si nu e ninic grav. Daca nu ti-a curs sange din nas inseamna ca ai o rana undeva in ceru gurii... in gat sau o leziune probabil ai inghitit ceva care te-a zgareiat sau iritat in gat, ar putea fi de la un dinte sau de la o masea, uita-te in gura poate asta o fi. Dar ar trebui sa te duci la medicul de familie, o sa se uite la tine in gat si o sa te trimita la un consult daca mexicul constata ca e ceva care trebuie investigat.

| Anonim2003000 a răspuns:

Nu știu ce a zic!
Nu e cumva de la vreun dinte? Pt că și eu pățesc așa uneori. Și nu numai: de la gingiile slabe.
Ex: dacă îmi intră o bucata de mâncare inre dinți din fata și încerc s-o scot, îmi curge sânge.
(Cei drep foarte rar dar mi se întâmplă)
Dar dacă ști sigur că e din gât sau ceva gen du-te la doctor. Pentru că nu e de glumă!