| BanNalL a întrebat:

De aproape o saptamana nu pot sa am scaun adica fac dar foarte putin adica am luat laxative pentru constipatie si tot felul de remedi naturiste si nimic aa era sa uit ma doare destul de rau burta nu stiu ce sa mai fac plzzz HELP dar va rog nu vreau comentari de genul mergi la medic MERSI FRUMOS happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| zuzu04 a răspuns:

Probabil ai ceva bacterie la stomac. Iti recomand un ceai verde dimineata cand te trezesti si sa iei 2 laxative (DULCOLAX) seara. Sper sa te ajute. Multa sanatate iti doresc!

mira
| mira a răspuns:

Cum te alimentezi? Incearca sa mananci 1kg. de pere zemoase.A doua zi la fel. Sfatul nu vine de la mine ci de la doctori.

| vangaelis a răspuns:

Aceiasi chestie care le-am mai spus-o si altora:
Iti meriti soarta, daca nu vrei sa mergi la medic. Sper sa nu fie vorba de ocluzie intestinala care totusi este o urgenta medicala. Dar nah, se pare ca nu vrei la medic decat daca ajungi pe la UPU.
Cele bune si insanatosire grabnica.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Bine du-te la medic, trebuia sa te alarmezi de a treia zi

| OnuOnulică a răspuns:

Cred ca ai ceva la stomac!
Iti recomand să bei un ceai.
Si ai grija sa nu ai ocluzie intestinala. sad