Salut/Bună! Si eu am patit asta, de exemplu azi am visat ceva in legatura cu scoala si cum ar veni maine se adeverea sau cand era in vis! Eu unul personal cred ca nu este ceca rau ci mai degraba mult mai bine! Mai ales daca s-ar intampla si lucrurile frumoase din vise! Offf ce bine ar fi fost! Dar nu cred ca se vor adeveri! Cel putin la mine! Deci...nu este rau! Si nu te va afecta! deci stai calm!
Premonitii se numesc dar e posibil sa fie deja-vu uri. esti tu sigur ca ai visat lucrurile alea?
daca ai intre 16 si 22 ani deja vu urile sunt foarte normale. mai tarziu se vor diminua si se poate chiar sa dispara.
e ceva normal.
Am 13 ani, aproape 14
Ok. probabil esti mai istet (varsta difera de la caz la caz).
nu ai de ce sa te sperii. creierul asociaza diferite evenimente cu cele care s au petrecut deja. si ai impresia ca s au mai intamplat lucrurile acelea.
toti avem sau am avut deja vu uri la diferite varste.
poti sa citesti aici si sa incerci sa ti dai seama daca e ceva asemanator dar sigur nu ai si nu vei avea probleme.
...pre-viitor
https://translate.google.ro/....../translate
Se numeste deja vu, e datorita creierului care iti face tot timpul scenarii, toti le avem, nu are cu ce sa te afecteze
Nu, din contra aceasta am putea să o numim "o putere paranormala", este un lucru bun, nu ai de ce să-ți faci griji!