Te-am mai sfatuit si in alt topic sa mergi la psihiatrie fiindca problema ta este de ordin psihic, nu fizic, odata ce analizele medicale spun ca esti perfect sanatos.
Nu te ajuta cu nimic daca pui aici intrebarea de 100 de ori si nu asculti de sfaturile noastre, fiindca in realitate nu ai nici o problema la inima!
"am si eu o problemuta. Tin sa mentionez ca am 15 ani. Imi bate inima repejor"
cât de repejor?
Paiii... cum sa zic, putin mai incet ca si dupa un sprint. Insa ideea e ca nu imi bate repede mereu, sunt momente si momente
Pulsul se măsoară exact apoi ne dăm cu părerea (mă rog, nu noi, specialiștii, DACĂ e cazul)
Păi da. avand in vedere ca imi e teama sa mai dorm, imi fac tot felul de inchipuiri, ce citesc pe net imi inchipui ca am si eu
" Am si deviatie de sept si sinuzita, din cate am inteles deviatia de sept, sinuzita si anemia, cresc ritmul cardiac."
Ai inteles foarte prost.
Nu ai nimic. Totul e in inchipuirea ta. Cand faci efort, e normal sa bata repejor. Nu de la asta se opreste o inima.
Fii cuminte si nu mai citii de pe internet ca internetu te omoara maine cand cauti despre boli pe el, du-te la un medic cardiolog sa-ti faca un eco cord si vezi la cine te mai trimite sau ce iti scrie sa iei. Trust me this is the best way to find out what your problem is, de mers mergi gratis ca esti copil, doar spune-le la ai tai si go see the doctor, nu-ti fie frica.
Dar poate fii ceva rău? Pentru ca nu ma doare absolut nimic, dupa cum am spus
Nu neaparat sa fie ceva rau dar ceva ce poate fi prevenit din timp, anemie e de multe feluri, dar cele mai comunte ar fi lipsa de fier, vitamine sau probleme cu glanda tiroida. Vezi tu ai descris prea multe chestii de aceea ma rog de tine sa mergi la un medic sa vezi exact ce ai, poate trebuie sa vezi si un psihiatru sa-ti scrie niste calmante, niste pastile pentru somn.
Astea sunt semne de infart. Eu iti propun sa iei in fiecare dimineata si seara, inainte de culcare, o lingurita serioasa de polen de albine, cu un strop de ulei de masline.