Si mie mi s-au blocat degetele de la folosirea mous-ului. Am fost la medic - neurologie - si mi-a facut test. Cauza? Deoarece tineam cotul sau antebratul pe birou, am blocat un nerv, prin strangulare. Am mutat mousul pe o policioara pe care o are biroul, mai jos cu o palma si reazam doar podul palmei. Nu mai am nimic, nu se mai blocheaza degetele.
Fix la fel stau si eu si cateodata imi ating nervul De birou si simt o senzatie si durere ciudata
Daca amorteala dureaza foarte mult du-te la mediul de familie sau la urgente.
Foarte mult adica cat timp
1-3 ore sau mai multe zile
Amorteala pe o parte a corpului sau fetei, dificultatile de vorbire, gandirea confuza si slabiciunea ori paralizia fetei pot semnala prezenta accidentului vascular cerebral, asa ca nu ignora astfel de simptome si adreseaza-te de urgenta medicului daca apar. De asemenea, daca amorteala este insotita de dureri severe de cap, pierderea constientei, confuzie si dificultati de respiratie, solicita imediat ajutor medical, deoarece poate fi vorba despre o tumora cerebrala.
Dude am 12 ani ce accident
Nu neaparat accident, dar poți să aici și ceva la nivelul creierului, plamanilor etc
Inafara De astm nu am nimic.
"Inafara De astm nu am nimic."
păi dacă știi asta, ce ce toată tevatura?
Si de la astm poti să ai deoarece este la nivelul plamanilor si al inimii.Eu zic să te duci la medic.
Deeaandreea9156 întreabă: