| Morariu_Gabriel_1992 a întrebat:

de când am fost mic mă confrunt cu o boală de piele numită hiperhidroză. Hiperhidroza pt cei care nu știu este o boală care te face să transpiri excesiv în anumite părți ale corpului palme,picioare,cap,gât, spate etc.Chiar dacă afară sunt 30 de grade sau -20 de grade facand ceva sau nefacand chiar nimic. În ultima vreme mi sa agravat, acum încep să transpir și când am diferite schimbări de stare nervi,fericire, emoții etc.Am fost la medic dar nu m-a ajutat nici asta...Am luat,, odaban spray " pe bază de aluminiu dar nu sa văzut prea mare diferență...Mă deranjează foarte mult ca nu pot să aplic la anumite joburi și îmi vină să fug cât văd cu ochii...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| WhiteLife a răspuns:

Incearca sa te dai cu Odaban cate 2-3 pufuri o data si sa te dai in fiecare zi, si repsecta indicatiile, da-te seara inainte de culcare chiar daca nu trnaspiri pe timpul noptii. Poti sa incerci sa tai dintr-un prosop, material etc niste bucatele pe care sa ti le pui pe dedesubt de haine, nu se vad, iar daca transpiri pe bluza se va vedea mai putin. Mai exista si absorbante axiale, pe care le lipesti de bluza, dar sunt destul de sumpe. Poti incerca sa vizitezi si un dermatolog sau psiholog, pentru ca de obicei e pe baza de stres.

2 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Salut,

Scapa de cele pe baza de aluminiu pe cat posibil. Cele pe baza de argint sunt mai bune.

Oricum ar fi incearca si ideea unui tratament holistic, daca vezi ca medicina conventionala nu mai poate da rezultate. Te-as sfatui catre o homeopatie.

| ANONIM128552 a răspuns:

Si eu am problema asemanatoare cu a ta, respecta conditiile de igiena mai cu atentie, am citit despre odaban o sa urmeze sa.l achiziţionez si eu, poate nu este bun pentru tine incearca sa folosesti altceva trebuie sa ti se potriveasca ceva foloseşte alte tratamente o sa gasesti ceva pana la urma si poarta haine nu largi lejere cât sa te simţi ok nu strâmte si dintr un material de calitate nu supraelastic