| RecKinul a întrebat:

De câte ori răcesc, cel mai mult mă deranjează că îmi curge nasul. Ce soluții medicale există că să nu-mi mai curgă nasul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SashaMalmed a răspuns:

Este perfect normal să îți curgă nasul. Daca totusi vrei să nu îți mai curgă pe moment, te sfătuiesc să elimini toate mucozitățile prin suflarea nasului intr-un servețel sau batistă curată.

Dacă ai nasul înfundat îți recomand să cumperi de la farmacie picături de nas Vibrocil. Te desfundă istant iar dupa nu îți mai curge nici nasul aproximativ 2 ore. Se aplica 2 picături în fiecare nară.

Multă sănătate! ^-^

7 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

Nuwinking este un mecanism al corpului de a scoate afara daunatori.

| sierra1 a răspuns:

A că nu mai "î-ți" curgă nasul, ce-ar fi să nu mai răcești?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ascuti un cocean si ti-l bagi in nas laughing

| darrio2007 a răspuns:

Nu ai ce face. Este o metoda a organismului de a se apara.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Unicul medicament: gramatica limbii romane sa fie bine aprofundata.winking tongue

| Bubu3579 a răspuns:

Sa iti curga nasul e ceva normal. Prin intermediul acelui lichid se elimina tot ce este daunator.E un mecanism ce nu ar trebui sa fie oprit. De exemplu, exista spray, substante, cu care pulverizezi nasul, tocmai ca sa iti curga. NU O SA GASESTI NICAIERI PRODUSE PENTRU IMPIEDICAREA CURGERII ACELOR LICHIDE.

| AnonimnusAno a răspuns:

Iti tii servetelele aproape, nu ai ce face