Buna
Fara medicatie nu trece, sotul meu a avut in toamna, si capos din fire, a crezut ca trece de la sine, pana cand am sunat medicul si i-am explicat, apoi la chemat la cabinet si i-a dat tratament.
Deci nu astepta minuni aici.
O zi buna sa ai
Buna dimineata,nu apela pe aici cand e vorba de medicina,eu te sfatuiesc sa te duci la medic ca el stie mai bine ce ai,dar inainte de a te duce la medic,du-te si povesteste-i preotului ce ai
Stiu o sa zici dar preotii sunt...
Si eu iti zic ca si eu ii judecam pe preoti si nu e bine
Du-te la preot daca ai credinta in Dumnezeu si vrei sa te vindeci, ca atunci cand te duci la preot sa te spovedesti, nu te duci la el ci te duci sa iti marturisesti pacatele, problemele etc la Dumnezeu Tatal Ceresc, te duci la Slujitorul Lui Dumnezeu iar Harul care i la dat Dumnezeu, nu i se ia.Ca intr-adevar asa este,are dreptate Parintele Arsenie Boca daca ai auzit de el,ca necazurile ne vin de pe urma pacatelor nemarturisite iar pacatele nemarturisite de parinti le mostenesc copiii si tot asa e ereditar
Intr-adevar Parintele Arsenie Boca a fost Omul Domnului trimis ca sa ne indrepte pe Calea cea Dreapta deoarece fie ca vrem sa recunoastem fie ca nu am devenit foarte rai
Nu Dumnezeu nu ne mai vede, nu Dumnezeu nu ne mai iubeste ci noi nu-L mai vedem, noi nu-L mai iubim ca s-a instalat Zidul pacatului intre noi si El care se inalta cat mai sus cu fiecare pacat care nu-l marturisim fie el (pacatul) cat de mic si de aceea ne aduce numai necazuri, deoarece Necazurile vin de pe urma pacatelor
Suntem cu totii niste pacatosi fara exceptie
Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi, pe noi pacatosii robii tai si mantuieste-ne pe noi! Amin
Slava Tie, Doamne, Slava Tie!
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si-n vecii vecilor
Amin!
___Enzo întreabă: