Pai daca ai facut doar sala nu ar trebui sa fie vreo problema. Probabil stai prost cu substantele din corp,adica te-ai antrenat prea dur, ai oase mai slabe daca tot te doare dupa o luna, de ex te-ai antrenat gresit si poate nu te-ai odihnit, nu iti recomand sala in fiecare zi. la inceput mai frecvent, daca tot ai inceput de 1 luna primele 5 zile pauza vreo 2 du-te iar 3 zile si fa pauza 1 dupa iar du-te, stiu ce vb. Poate te ajuta laptele, este bun ca are calciu. Odiheste-te nu te mai du cateva zile, fa si sauna daca esti la sala! Scrie-mi daca esti nelamurit! FUNDA
Daca ai dureri-le astea la cot si umeri este posibil sa nu ai mai mult de 15 max, adevarat? poate ai 13, iti explic dupa!
Cel mai bine la inceput roag-o pe maicata sa te unga pe acele zone, nu iti recomand incalzirea, este pentru nobii, nici cand eram eu nob nu faceam incalzire, cel mai smecher-intelgient este sa incepi cu greutati usoare, de ex cu 1 kg si faci vreo 3 serii a 12-15 ceva, si dupa maresti, deci incepe cu greutati mici, nu fa incalzire ca te maimutaresti rau, stai si dai dimaini si din piciaore sa-i de parca ai fi CITA lu` Tarzan!
Salut, primul lucru cand intri in sala fa incalzire vreo 5-10 minute incontinuu (misca mult din maini si repede) conteaza foarte mult nu uita asta. Iar la exercitiile unde simti durere la coate mai bine renunta si fa altceva nu este bine sa pui presiune pe coate pentru ca vei regreta mai tarziu, la umeri la fel nu pune greutate mare daca simti acele dureri deja. Include calciu in alimentatie (lapte, iaurt).
Mario1996 întreabă: