Sangele curge prin artere cu o presiune numita tensiune arteriala. Atunci cand aceasta presiune creste, duce la spargerea vaselor de sange. Daca se intampla acest lucru la creier este un atatc cerebral si poate fi fatal. Insa, inainte ca acest sange cu presiunea asta mare sa ajunga la creier, trece pe la nas, unde sunt vase cu pereti mult mai slabi, asa ca se sparg. In sine, faptul ca iti curge sange din nas e bun, pentru ca acum i s-a normalizat presiunea, dar inseamna ca el va reveni si poate ca daca viitoare nu o sa ti se mai sparga vasele la nas, ci direct la creier. Te sfatuiesc sa ai grija ce mananci si ce bei si sa dai fuga la doctor pentru ca nu e de joaca.
Da.Ti-ai verificat tensiunea? Nu ar strica un control medical si regim alimentar. Fara sare sau foarte putina.
Normala
De multe ori organismul ne joaca feste, daca se repeta des te duci la doctor, manca legume, fructe mai multe si fara zahar ca nu-i bun
http://www.scientia.ro/......ometa.html
Am 1,70 si 55 de kg. Nu cred ca am nevoie sa slabesc.
Wow esti ok
Iti dau un sfat: nu te panica, dar vezi ca poate fi si o afectiune majora gen leucemie! Doamne fereste! Dar la fel de bine poate fi ceva minor. Trebuie sa faci ceva teste cred.
Daca nu te-ai lovit la nas, problema e de la tensiune. Iti sugerez sa mergi la un medic pentru orice eventualitate si sa eviti cafeaua si bauturile carbogazoase.