| maxbio a întrebat:

De cateva zile imi tot apar bubite (care ma mancanca destule de rare) pe corp (de ex. pe burta undeva in dreapta jos, la glezna, pe picior)si nu stiu de la ce sunt. Eu ma gandesc ca sunt de la vreun aliment pe care l-am mancat, dar nu sunt sigur asa ca am decis sa va intreb si pe voi... daca stiti si daca stiti vreo crema sau ceva care sa imi amelioreze mancarimile.
Am facut varicela cand eram mai mic.
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Ai facut alergie la ceva.
Ai urmat un tratament medicamentos?
Poate ai mancat ceva si nu ti-a priit.
INCEARCA SA AJUNGI/SA SUNI LA MEDICUL DE FAMILIE, ORI DIRECT LA FARMACIE.
O zi bunahappy

| maxbio explică (pentru caramela):

Nu am urmat niciun tratament. probabil am facut alergie la ceva pentru ca nu este prima oara cand fac asa ceva dar mi s-a parut ciudat ca nu s-a mai intamplat de mult. Mersi oricum!

| cristimihailov a răspuns:

Poti sa mai incerci sa te uiti dupa purici si alte lighioane gen pleosnite, etc.

Fa o inspectie a cearceafului daca ai pete foarte mici pe el... s-ar putea sa fie vreo goanga d-asta.

| maxbio explică (pentru cristimihailov):

Wtf... nu traiesc langa gunoi sa am asa ceva + ca ma spal in fiecare zi + ca nu sunt intepaturi de ganganii. Mersi oricum

| Roxin a răspuns:

Salutare!

Este posibil sa fie urticarie. Incearca sa iti amintesti ce ai mancat recent si daca erau expirate alimentele respective. De asemenea, e posibil sa ai o alergie specifica la un anume aliment.
Poti incerca cu Trebutalina, dar recomand consultarea farmacistului.

O zi buna!

| maxbio explică (pentru Roxin):

Nu stiu daca esti neaparat uritacarie dar cel mai probabil este de la un aliment care nu mi-a priit. Am mai patit asta acum vreun an sau doi dar este ciudat ca nu am mai patit de mult. Mersi oricum! O sa incerc ce crema/medicament sau ce o fi ala poate imi mai amelioreaza mancarimile.

| Emmadinlego a răspuns:

Buna si eu am si ma confrunt si acum cu ele intoleranta la histamina omnibiotic panda si regim apoi introduci usor usor alimente nepermise