| CosminBone a întrebat:

De cateva zile ma simt rau si nu stiu de ce. Ma doare capu si ametesc, de asemenea trebuie sa trag aer mult in piept ca sa simt ca respir calumea, cred ca se numeste dispnee. Febra nu am, iar pofta de mancare am ca de obicei. Precizez ca fac sport adica fac sala dar acum fac pauza. Singura problema ar fi ca stau cam mult pe PC, stau 6-7 ore. Si mentionez ca in ultima perioada am fost stresat. Am 16 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| seth2016 a răspuns:

Buna,

Stress-ul / anxietatea poate cauza dureri de cap, ameteala si respiratie rapida / dispnee.

Daca ai un atact de panica ridica-te si mergi. Daca te simti mai bine dupa mers e atac de panica happy.

Dispneea poate avea insa si alte cauze.

Cea mai eficienta metoda de management al stresului este sa te lasi stresat. Asa poti afla (sau iti amintesti) care sunt problemele care cauzeaza stresul tau. Le rezolvi si stresul dispare.

Bafta!

1 răspuns:
| Ripley a răspuns:

Cu dormitul cum stai? Somnul e foarte important.
Daca nu iti revii in cateva zile, du-te la un doctor.