| Lewandowski a întrebat:

De cateva zile pleoapa de jos a ochiului stang tremura din cand in cand, iar ochiul uneori am ustura cand sunt atent la ceva si lacrimeaza putin, toate astea doar la stangul, cu celalalt n-am probleme. Un sfat ceva? Aveti idee ce ar putea fi? Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| matematician a răspuns:

Prietene, si eu am problema asta laughing)
Din ceea ce stiu eu, ar putea fi spasme musculare, adica miscarea muschilor involuntar pe motiv de stres, oboseala, exces de stat in fata calculatorului, a televizorului, obosirea ochilor... sau alte probleme medicale...
Ti-as recomanda sa gasesti sursa problema, si sa o reduci...

1 răspuns:
| GYGYLATINO a răspuns:

Sa nu fie de la calculator si televiozor asa imi face si mie ochii cand stau ore in sir si plus si lumina de la bec fa cateodata o pauza de o ora doua si in pauza acea fa altceva o ocupatie