| George2304 a întrebat:

De cateva zile simt o durere in zona plamanilor cand trag aer in piept.Am 19 ani si nu am tocmai o viata foarte activa,nu fac multa miscare, oare asta ar putea fi problema? Din cauza sedentarismului pot fi durerile? Sau din ce cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Sedentarismul nu da dureri. Poate fi un trombembolism pulmonar, o pleurezie, s.a. Ar fi bine sa te vada un medic.
http://www.i-medic.ro/boli/trombembolismul-pulmonar

| George2304 explică (pentru doctoressa):

Maine am sa ma duc la doctorul de familie.

| Jipa95 a răspuns:

Esti fumator? Si mie mi se mai intampla cateodata sa ma doara atunci cand trag aer in piept, si eu am 19 ani, nici eu nu duc o viata foarte activa. Revin-o cu un raspuns happy

| George2304 explică (pentru Jipa95):

Am fumat 4 ani, dar m am lasat in urma cu jumatate de an.Ai facut vreun control? Ai urmat vreun tratament?

| Jipa95 a răspuns (pentru George2304):

Nu, chiar nici unul, am facut in februarie niste analize care au iesit destul de bunicele.

| George2304 explică (pentru Jipa95):

Esti fumator?

| Jipa95 a răspuns (pentru George2304):

Da.

| giony54 a răspuns:

Poate fi o raceala la pleura asa ca este bine sa faci o radiografie la plamani.