| Dorin6789 a întrebat:

Salut TPU! De câțiva ani am o problemă cu durerile de cap! Mă doare capul frecvent! Nu foarte tare, suportabil! Am fost la medic pentru analize la sânge și au zis că totul este bine doar că am tensiunea foarte mare(menționez că am 14 ani)adevărul este ca sunt mereu stresat și mă tem mult de o posibilă tumoră pe creier! Când eram mic mă loveam destul de serios la cap,dar nu mi-am pierdut cunoștința, nici stări de voma n-am avut, nici cucui decât mă durea capul! Am observat că s-a mai potolit durerea și mă doare mai rar! Poate fi și de la stres? Sau este de la loviturile la cap?(vreau răspunsuri concrete nu mai am acum posibilitatea de a merge la doctor)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la anxietate ai durerile de cap, gândește mereu pozitiv, seteaza-ti/învățați /reautorducati creierul și mentalul sa canalizeze numai spre gânduri pozitive, și renunță la overthink

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fă un RMN când o să ai bani și posibilități.