| 1234567812345678 a întrebat:

De catva timp mi-a aparut o umflatura pe mana si nu stiu ce e.A aparut de mult are cel putin o saptamana.As vrea sa stiu daca e ceva grav sau ceva despre care nu trebuie sa ma ingrijorez.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Du-te la un control.Cu sfaturi de pe TPU nu te vindeci.

| Nely62 a răspuns:

Salut! Cauzele umflaturilor sunt multiple. Cat de mare este? Unde pe mana? Am avut si eu pe cineva in familie din pacate cu o astfel de problema. Am fost imediat la un dermatolog care ne-a zis ca trebuie intervenit de urgenta deoarece poate fi ceva cancerigen.( din fericire nu a fost vorba de asa ceva). Acesta ne-a indrumat catre medic center- (reprezentanta a clinicii Anadolu din Istanbul). Am luat legatura cu ei si in 3 zile am reusit sa facem interventia. Dupa aceea am mai asteptat vreo 2 zile ca sa primim rezultatul de la biopsie. Acesta a iesit ok si nu a fost nevoie sa se mai faca chimioterapie.
Acum totul e bine. Deci in concluzie trebuie sa mergi la un medic dermatolog sau internist ( depinde acum de pozitie marime etc. sa vezi ce zice)
Daca ca e ceva grav poti sa ii suni pe cei de la medic center 0241543 920 sau sa vizitezi site-ul http://www.anadolu-medical-center.ro/poate te ajuta.
Succes!