Ar fi imposibil zi de zi sa alergi dintr-un salon in altul pe tocuri, in plus imagineaza-ti cata galagie ar fi cand tocurile ar lovi podeaua, ar mai pute dormi cineva?
Plus durerea de picioare, faci fata o zi doua hai o luna, dar mai mul; t nu!
Oricum, multumesc pentru grija ta, si te asteptam la masaj!
Pentru ca sunt in timpul serviciului, si o incaltaminte incomoda le-ar impiedica sa-si faca corect treaba. Ti-ai dori sa te trateze o asistenta care, din greseala, sa-ti administreze un medicament gresit, pentru ca mintea ei e preocupata de chinul la care o supun afurisitele de tocuri?
I asi face masaj la tălpi, și după aceea este m ai relaxată si poate să administreze corect medicamentul, eu cînd eram internat in spital acum 20 de ani, am văzut o astfel de asistentă era pe tocuri înalte, deci văd că unele fete nu renuntă la tocuri asa ușor.
Sînte ți fată s au băiat.Multumesc.
Nu conteaza. Incearca sa stai o jumatate de ora pe tocuri de 10 cm. Atunci ai sa intelegi de ce regulamentul de ordine interioara din spitale nu permite tocuri inalte la echipamentul de lucru al personalului medical. Daca vrei sa iti delectezi privirea cu fete pe tocuri, mergi intr-un club. Cu cat mai de fite, cu atat mai inalte tocurile. Daca simti efectiv nevoia sa faci masaj la talpi unei fete pe tocuri, mergi la un salon de masaj erotic si dorinta iti va fi satisfacuta fara a-ti pune in pericol sanatatea.
Cred ca in caz de urgenta, ele trebuie sa alerge la pacientul respectiv si tocurile nu o ajuta deloc! Ar putea sa cada si pacientului, din cauza acestui mic inconvenient poate sa i se intample ceva rau...