Salut! Iti recomand lasa bautura impreuna cu tigaara... fumeaza separat si bea separat. Pe de alta parte... lasa+te de ele.
Multumesc mult la toti
am 19 ani si o gramada de vici-uri chiar nu vreau sa stric tot in mine...macar ce o mi ramas sa fie bun nu am fumat de la 11 diminineata iar acum ceasul e 19:46... o gramada de timp aproape 9 ore fara tigara. ce sa fac ca mor nu mai rezist
Vesnicele si uratele probleme cu tigarile si alcoolul iti dau un sfat din proprie experienta: lasa-te de alcool in primul rand si apoi rareste tigarile ca asta e moarte curata! sotul meu in varsta de 23 ani tot asa ca tine are aceleasi vicii si acum e sub tratamente si il indop cu medicamente zi de zi, asa ca cel mai corect si sanatos renunta usor la ele ca altfel te paste casuta din scanduri... Uite-te si pe internet ce urmari au aceste vicii. Ai sa te minunezi...Bafta
Pai nu mai fuma frate poate ai astm du-te si fa-ti niste analize ca se poate agrava tata fumeaza f mult si acum are problem grave cu plamanii si tuseste, de baut nu mai zic nimic.