| NebunieLaSecunda a întrebat:

De ce cand consum bauturi alcoolice si fumez nu pot sa respir cum trebuie...cateodata simt ca nu am aer si ma chinui sa respir si ma rog sa nu mor beat cum sunt...Astept niste raspunsuri.Va rog mult.Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Posteaza din nou intrebarea scriind mai intai "pentru dl. dr. Bogdan Doroftei"

5 răspunsuri:
| Ambassaderåd a răspuns:

Salut! Iti recomand lasa bautura impreuna cu tigaara... fumeaza separat si bea separat. Pe de alta parte... lasa+te de ele.

| NebunieLaSecunda explică:

Multumesc mult la toti sad
am 19 ani si o gramada de vici-uri sigh chiar nu vreau sa stric tot in mine...macar ce o mi ramas sa fie bun oh go on nu am fumat de la 11 diminineata iar acum ceasul e 19:46... o gramada de timp aproape 9 ore fara tigara. ce sa fac ca mor nu mai rezist happy

| CeaoS a răspuns:

Consuma intr-o cantitate mai mica, sau consulta un doctor.

| AlessandraAndronic a răspuns:

Vesnicele si uratele probleme cu tigarile si alcoolullaughing iti dau un sfat din proprie experienta: lasa-te de alcool in primul rand si apoi rareste tigarile ca asta e moarte curata! sotul meu in varsta de 23 ani tot asa ca tine are aceleasi vicii si acum e sub tratamente si il indop cu medicamente zi de zi, asa ca cel mai corect si sanatos renunta usor la ele ca altfel te paste casuta din scanduri... Uite-te si pe internet ce urmari au aceste vicii. Ai sa te minunezi...Bafta

| Aditi a răspuns:

Pai nu mai fuma frate poate ai astm du-te si fa-ti niste analize ca se poate agrava tata fumeaza f mult si acum are problem grave cu plamanii si tuseste, de baut nu mai zic nimic.