| Bumbii a întrebat:

De ce dupa ce beau suc, la cateva minute iar mi-e sete?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Sucul e dulce si e normal sa-ti se faca din nou sete

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nu are cum sa-ti treaca setea de la suc.
Bea apa si renunta la sucuri.Nu sunt sanatoase, eu am renuntat definitiv la toate sucurile de 5 ani de zile si mai bine ma simt.
Te pup!

| SefaTa97 a răspuns:

E normal.
Din cauza acidului. Acidul si zaharul iti dau senzatia de sete. Cand bei apa, iti trece big grin

| Pau17 a răspuns:

Nu iti e sete, te-ai obisnuit cu sucul. Incearca in loc de suc sa bei apa sau ceai. Sau sa iti prepari suc natural. Nu e sete, ci cred ca devii dependent si nu poti sa lasi sucul pentru altceva. Am avut un prieten care a patit asa. A devenit dependent de Cola si s-a lasat dupa ce si-a preparat sucuri naturale.
Incearca si tu.

| Bumbii explică (pentru Pau17):

Mersi!

| Pau17 a răspuns (pentru Bumbii):

Cu placere!

| Claudiu950 a răspuns:

De la suc nu iti trece setea. Sigur dupa ce bei simti o senzatie ciudata in gat, care te face sa inghiti in gol. Bea apa cand iti e sete, nu suc.

| Barcecruz a răspuns:

Deoarece contine zahar....iti recomand sa bei cu gheata...