Această durere poate apărea din pricina a mai multor cauze.
Poate îți obosești ochii, având nevoie de ochelari sau având nevoie de lumină potrivită (nici prea slabă, nici prea puternică).
Bea multă apă în perioada asta, hidratează-te, poate preveni durerile de cap. Și încearcă să eviți atmosfera sufocantă.
Si pe mine ma durea capul vara trecuta cand stăteam pe telefon si cand citeam.
Am facut investigații, am mers la medicul ORL si la medicul de ochi.
Cică ma doare capul pentru ca ochii au legătură cu creierul.
Domnu' de bio a zis ca voi invata in clasa a 7-a ca noi de fapt vedem cu creierul. Ochii sunt ceva asaaa...
Medicul ORL a spus ca este o măsea care nu stiu ce, nu stiu cum.
Ma durea capul doar intr-un loc, nu tot.
La mine pe partea dreapta, sus.Ma gandesc eu ca probabil corespundea cu ochiul drept.
De atunci am inceput sa evit sa mai stau pe telefon sau sa citesc cu lumina stinsă sau cu becul "chior".
In legătură cu soarele si caldura: Daca iesi afara si stai mult in soare si nu te protejezi cu ceva, s-ar putea sa te doară capul. Tatăl mamei mele, respectiv tataia meu, Dumnezeu sa-l ierte, lucra la o casa in soare cu nimic pe cap si i s-a rupt o venea de la cap.Nu stiu sa explic chiar cum s-a intamplat.Mi-a zis mama.A murit.Nu am mai vazut-o niciodata pe mama sa plângă asa de rau (pentru ca ea cand plânge se ascunde). Eram prea mica sa inteleg.Se împlinesc 7 ani de la moartea lui.
Vlalslsl întreabă: