| 10han a întrebat:

De ce ma doare buricul? Din ce cauza ma poate durea? Ma doare de 2 ani! La un an de la aparitia dureri am fost la spital! Am fost la pediatru deorece aveam sub 16 ani si mi-a facut examen din scaun si mi-a iesit ca am rere chisturi Giardia si rare oua Ascaris si mi-a dat tratament si am avut de tinut un rgim pe care nu l-am prea tinut! Ma mai doare si acum dar nu ca inainte. Daca alerg,pun apa calda pe buric sau nu ma mai gandesc la el nu ma mai doare! M-a consultat si un chirug si a zis ca nu am nimic, am facut si o ecografie din care a rezultat ca am nisip la rinichiul stang 3 mm! Ce credeti ca pot sa am? De ce ma mai doare? Acum am 16 ani si sunt baiat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| iulian1302 a răspuns:

Buna. "Diagnosticele" pe care tu ni-le ceri noua sa ti-le spunem le stii foarte bine si chiar ai pomenit, in intrebarea ta, despre ele! Din moment ce ti-au fost depistate cauzele durerilor si tu nu ai urmat sfaturile medicului care te-a avut sub observatie nu inteleg de ce te intrebi din ce cauza ai acele dureri! Tratamentul, in cazul afectiunilor pe care le ai tu, neurmat de un regim alimentar adecvat duce la imposibilitatea disparitiei parazitilor! Iti recomand sa iti repeti analizele la scun si in functie de rezultatul analizelor trebuie sa reiei tratamentul dar de aceasta data, tratamentul, trebuie tinut adecvat inclusiv trebuie respectat in totalitate regimul alimentar( asta in cazul in care vrei sa scapi de acei paraziti interni).

2 răspunsuri:
| Nimeni10 a răspuns:

Incearca sa bei ceai, altceva n-avem de unde sa stim, nu suntem doctori, mai bine te duci iar la un control.

| DustyCobra14322 a răspuns:

Bea suc de mere, la mine a mers! big grin