| JockerStoica a întrebat:

De ce mă simt obosit în fiecare zi?
De vreo 2 ani încoace în fiecare zi mă apucă dintr-o dată o stare de oboseală. Menționez că în momentul în care îşi face apariția această stare de oboseală mă ia şi o durere de cap insuportabilă şi o amețeală de simt că pic din picioare.Mai ales de dimineață când mă scol şi mă ridic din pat mă ia o amețeală de mă pun înapoi în pat că simt că leşin.
Mi-am făcut analizele şi au ieşit bine. Am fost şi la Cardiologie unde am făcut un EKG etc şi totul este ok.
Am un stil de viață normal nu fac lucruri să obosesc extrem de rău. Menționez că am anxietate dar nu cred că ar putea fi asta cauza.
Sunt băiat şi-am 17 ani.
Aştept răspunsuri!
Fundă!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand hrana joaca un rol important in ametelile tale!
Scoala-te dimineata si manaca bine, apoi iesi afara si fa treaba! Implica-te in proiecte care necesita statul in aer liber macar jumatate de zi, dupa care, la pranz revii acasa, manaci bine si te odihnesti jumatte de ora. Dupa masa, ocupa-ti timpul cu altceva care te solicita, chiar daca nu-i o treaba fizica, poate fii una care te solicita mental.
Din hrana de zi cu zi nu trebuie s-a lipseasca carnea, ouale, vegetalele si fructele proaspete.
Ti-as mai recomanda eliminarea glutenului care s-a dovedit a fii o mare problema a celor cu migrene, 99% datorandu-se intolerantei la gluten (glunetul s egaseste in faina de grau, orz, ovaz si alte cereale). Cu exceptia orezului si porumbului, nu ai voie nici un feld e cereala.
Testul de gluten se face prin eliminarea lui din hrana ta zilnic, pentru 2-3 saptamani. dar daca esti intolerant la gluten, te asigur ca te vei simtii foarte bine dupa prima saptamana cand il scoti defintiv din alimentatie!

2 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Aveti organismul slabit si are nevoie de niste vitamine necesare si vitale! Sa mancati bine cele 3 mese pe zi, exercitii fizice, multa miscare in aer liber( exemplu:mersul zilnic pe jos 15 km).

| SallAll112 a răspuns:

Poate te uiti mult prea mult pe calculator, telefon, sau televizor incat te oboseste foarte tare. Incearca s-a te uiti mai putin si s-a mai faci si niste exercitii fizice, o s-a te ajute. Daca tot ti se mai intampla ti-as sugera s-a mergi la doctor.